Mali Durum Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığımızca, 22.10.2018 tarihinde Müdürlüğümüz bünyesinde bulunan 2. Ve 3. Basamak sağlık tesisleri idari ve mali işler müdürleri ile mali durum değerlendirme toplantısı gerçekleştirilmiştir. Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Hakan USTA yönetiminde gerçekleşen toplantıya Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı İlyas ALP, Dr Oğuz KARA ve ilgili birim sorumluları katılmıştır.

Toplantıda Finansal Analiz Ve Faturalandırma Birim Sorumlusu Uzm. Ahmet EYÜBOĞLU tarafından sağlık tesislerimizin mali durumları ve Bakanlığımız tasarruf tedbirleri kapsamında yapılması ve alınması gereken önlemler hakkında, Muhasebe Yetkilisi Uzm. Hilal CANTÜRK tarafından muhasebe işlemleri kapsamında yapılması gerekenler hakkında bilgilendirme sunumu yapılmıştır.

• 1..jpg