Evde Sağlık Hizmeti Alan Hastamıza Doğum Günü Kutlaması Yapıldı

İlimizde Evde Sağlık Hizmetleri,  Müdürlüğümüz Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı’na bağlı 12 hastanede yerleşik 18 ekip tarafından sunulmaktadır.

2 yıldır SBÜ Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Evde Sağlık Hizmetleri Birimi’nden hizmet almakta olan Berat USTAÖMER’e doğum günü olması vesilesiyle ziyaret düzenlendi.

Müdürlüğümüz Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yrd. Dr. Oğuz KARA,
Özellikli Sağlık Hizmetleri Sorumlu Uzmanı Dr. Elçin ERGAN, Evde Sağlık Hizmetleri İl Koordinatörü Dr. Sevinç DİL BAKİ ve SBÜ Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Evde Sağlık Hizmetleri Birim Sorumlusu Dr Aydan GÜZEL’in katıldığı ziyarette, ailesiyle birlikte pasta kesilerek  hasta Berat USTAÖMER’İN yeni yaşı kutlandı.

Ziyaret karşısında çok mutlu olan hasta ve ailesi, Evde Sağlık Hizmetleri’nden çok memnun olduklarını ve bu hizmetle kendilerini çok daha güvende hissettiklerini belirterek teşekkür ettiler.

• 88 (1).JPG
  • 88 (2).JPG