Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Sertifika Töreni

Kanuni Eğitim Araştırma Hastanesince 3.sü düzenlenen Ameliyathane hemşireliği sertifikalı eğitim programının sertifika töreni Kanuni Eğitim Araştırma Hastanesi Kaşüstü Kampüsü toplantı salonunda yapıldı. Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Vekili Dr. Oğuz KARA Hastane Başhekimi, Doç. Dr.Hülya KILIÇ YILMAZ, hastane yöneticileri ve kursiyerlerin katıldığı törende konuşma yapan Dr. Oğuz KARA ameliyathane hemşireliği sertifikalı eğitimin öneminden bahsetti. Yaptığımız çalışmaların hasta ve insan odaklı olduğunu ifade eden KARA kanıta dayalı bilim uygulamalarından yararlanarak yapılan bu eğitimlerle sağlık personelinin kendini yetiştirdiği ve sunumda hizmetin kalitesini yükselterek hastaların sağlıklarına kavuşmalarına katkıda bulunacağını ifade etti.

Yapılan Konuşmaların ardından program sertifikaların verilmesiyle sona erdi.

• 1.JPG
  • 2.JPG