Trabzon İl Ambulans Servisi Başhekimliği Sorumlular Toplantısı Gerçekleşti

Güncelleme Tarihi: 08/01/2019

08.01.2019 tarihinde İl Ambulans Servisi Başhekimliğinin organize ettiği 2019 yılının ilk Sorumlular Toplantısı İl Sağlık Müdürü Sayın Dr.Hakan USTA’nın katılımıyla gerçekleşti.

Sayın Müdürümüz ve beraberinde bulunan Sağlık, Acil Sağlık, İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Yavuz ÇAKIROĞLU ve Başkan Yardımcıları Tahsin AKYÜZ, Dr. Efnan Bayrak ERBÖLÜKBAŞ, Numune Hastanesi Başhekim Vekili Uzm. Dr. Erhan KADER ve Numune Hastanesi Başhekim Yardımcısı Opr. Dr.Mine DEMİRBAŞ  ile İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr.Y.Eray USLU, Başhekim Yardımcıları Dr.Reyhan KARACA  ve Dr.Birkan CAN toplantıya katılmışlardır.

Numune Hastanesi Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıda, İl Ambulans Servisi Başhekimliğine bağlı olarak görev yapan Acil Yardım İstasyonları Birim Sorumlularına ekipleri adına 2018 yılında ki başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı Teşekkür Belgesi takdim edilerek 2018 yılı, yıl sonu değerlendirilmesi niteliğinde bilgi paylaşımı yapılmıştır.

• 1 (1).jpeg
  • 1 (2).jpeg