Hasta Hakları Toplantısı Gerçekleştirildi

Müdürlüğümüz Hasta Hakları İl Koordinatörlüğü tarafından, hasta hakları çalışmalarının etkinliğini arttırmak amacıyla İlimiz bünyesinde hizmet veren Hasta Hakları Birim sorumluları ve Hasta Hakları Kurul Üyelerine yönelik görüş/öneride bulunmak ve  mevzuatla ilgili bilgilendirme yapmak üzere  19 Şubat 2019   tarihinde Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi toplantı salonunda toplantı yapılmıştır.

İl Sağlık Müdürümüz Dr.Hakan Usta'nın açılış konuşmasıyla başlayan toplantıya, Hasta Hakları Birim sorumluları ve  Kurul üyelerinin yanısıra Kamu Hastane Hizmetleri Başkan Vekili  Dr.Oğuz KARA, Uzman Sultan AŞIK ve Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi başhekimi Dt.Mustafa BAŞKAN, başhekim yardımcısı Dt.Züleyha GÜRSOY ve  ADSH hastane müdürü Erol ALTINBAŞ katılmıştır.

Hasta Hakları İl Koordinatörü Nurcihan ÇALTULU' nun eğitimci olarak katıldığı toplantı Sağlık, Acil Sağlık, İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkan Yardımcısı Tahsin AKYÜZ' ün  değerlendirme ve kapanış konuşmasıyla son bulmuştur.

• DSC_0007.JPG
  • DSC_0020.JPG