HELİKOPTER AMBULANS VAKA BİLGİLENDİRME NOTU

İl Sağlık Müdürlüğümüz bünyesinde hizmet vermekte olan Helikopter Ambulans 03.03.2019 - 10.03.2019  tarihleri arasında İl içi ve il dışı olmak üzere 13 (on üç) vakanın naklini gerçekleştirmiş olup  19 saat 55 dakika uçuş yapmıştır.

İleri tetkik ve tedavilerinin yapılması amacıyla Tonya ve Vakfıkebir Devlet Hastanelerinden  7 (yedi) ayrı hasta Ahi Evren Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesine, Düzköy ilçe Hastanesinden 1(bir)  hastanın KTÜ Farabi Hastanesine, Kanuni Eğitim ve Araştırma hastanesi Numune Kampüsünden alınan 1 (bir) hastanın  Giresun Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesine, KTÜ Farabi Hastanesinden 2 (iki) ayrı hastanın Ankara ve Samsun illerine, Ankara Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinden alınan 1 (bir) hastanın Kanuni Eğitim ve Araştırma hastanesine ve  Artvin Devlet Hastanesinden alınan 1 (bir) hastanın İlimiz Fatih Devlet Hastanesine nakil görevleri başarıyla yapılmıştır.