KBRN (Kimyasal, Biyolojik, Radyolojik ve Nükleer) Eğitimi

Güncelleme Tarihi: 09/04/2019

2017 - 2021 stratejik  plan çerçevesinde   Kamu Hastaneleri  Genel Müdürlüğümüze bağlı tüm A ve B rol grubu sağlık tesislerinde  öngörülen KBRN iş ve işlemlerinin  (ünitelerin aktif hale getirilmesi, KBRN  eğitimi, malzeme temini, teçhizat ve ünitenin donanımı vb.) tamamlanması hedeflenmektedir.

Hizmetlerin daha etkin ve işlevsel yürütülmesi için  Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü KBRN Bölge Koordinatörü Dt. Ebru HOŞVER  tarafından organize edilen eğitimler, 2018 yılı içerisinde Artvin, Rize, Gümüşhane ve Giresun illerinde Sağlık Müdürlüğümüz Afet Şube Sorumlusu Dr. Birkan CAN, Satın Alma Birimi Sağlık Memuru Mehmet PUSTU ve SBÜ Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli Sağlık Memuru Muhammet GÜNAYDIN tarafından verilmiş olup;  1-3-5 Nisan tarihlerinde de bağlı kamu hastaneleri, entegre hastaneler ve özel hastanelerden gelen sağlık personeliyle Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi ve Fatih Devlet Hastanesi toplantı salonlarında yaklaşık 220 kişiye eğitim verilmiştir.

• 1.jpeg
  • 2.jpeg