İran İslam Cumhuriyeti Trabzon Başkonsolosluğu Yetkilileri İlimizi Ziyaret Ettiler

Sağlık turizmi Türkiye'de ve dünyada yükselen pazar konumundadır. Dünyada uluslararası hasta sayısı bakımından Türkiye 5. sırada yer almaktadır. İlimiz de yüksek tıbbi teknoloji, konusunda uzman personeliyle sağlık turizminde parlayan yıldız olmayı hedeflemekte ve çalışmalarını hız kesmeden sürdürmektedir.

Bu kapsamda; İran İslam Cumhuriyeti Trabzon Başkonsolosluğu yetkilileri Sayyad ALİZADEH, Mohammad YAZDANPANAH ve İran Azarbajıan Hospital hekimleri Dr. Shiva NOROUZŞNİA, Dr. Dariush Rouhy COZECONAN, Dr. Gholamreza TİZROO, Seyed Ebrahim MOUSAVİ Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kaşüstü ve Nümune yerleşkelerinde incelemelerde bulundular. Ziyarette heyete Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Süleyman TÜREDİ, Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Mine DEMİRBAŞ, Başhekim Yardımcısı Dr. Erhan KADER, Başhekim Yardımcısı Dr. Can Ertan ARGIN ve Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü Halit KAHVECİ eşlik ettiler.

Ortopedi, jinekoloji, üroloji, beyin cerrahisi, onkoloji, acil tıp teşhis ve tedavi bölümleri gezilerek,  karşılıklı görüş alış verişi yapıldı. Tıp alanındaki yeniliklerin ve sağlık turizmi faaliyetlerinin iki ülke arasında önemli bir bağ oluşturacağı belirtildi.

• 1.JPG
  • 2.JPG