34. ASKOM (Acil Sağlık Hizmetleri Komisyonu) Toplantısı Düzenlendi

34. ASKOM (Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu) toplantısı 21 Mayıs 2019 tarihinde İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan USTA başkanlığında Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Numune ek hizmet binası toplantı salonunda gerçekleştirilmiştir.

Acil Sağlık Hizmetleri ile ilgili olarak kurum ve kuruluşlar arasındaki işbirliğini sağlamak amacıyla yapılan ASKOM toplantısına; Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr. Kemal SÜLEYMAN ile Başkan Yardımcısı Dr. Oğuz KARA, Sağlık, Acil Sağlık,İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkanı Op.Dr.Yavuz ÇAKIROĞLU ile Başkan Yardımcısı Dr. Efnan BAYRAK ERBÖLÜKBAŞ, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Dr. Erdem ŞEN, Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Funda ÖZTUNA, ilimizdeki tüm kamu ve özel hastanelerin başhekim ve başhekim yardımcıları ile acil servis sorumlu hekimleri katılmıştır. ASKOM sunumu 112 İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Yusuf Eray USLU tarafından gerçekleştirilmiştir.

• IMG_.JPG
  • IMG_0100.JPG