14. Bölgesel ASKOM Toplantısı Düzenlendi

Güncelleme Tarihi: 08/10/2019

14. Bölgesel ASKOM (Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu) toplantısı 08 Ekim 2019 tarihinde bölge illerinin katılımı ile Artvin ilinde gerçekleştirilmiştir. Toplantıya koordinatör il konumundaki Trabzon ili başkanlığında; Artvin, Giresun, Gümüşhane ve Rize illerinin sağlık yöneticileri ve bölgemizin önemli hastaneleri temsilcileri katılmıştır.

Trabzon ilini temsilen İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan USTA başkanlığında, Artvin İl Sağlık Müdürlüğünü temsilen Op.Dr. İrfan AKALIN ev sahipliğinde, Giresun İl Sağlık Müdürü Op.Dr. Ahmet BAL, Gümüşhane İl Sağlık Müdürü Dr. Engin PEHLİVAN ve Rize İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa TEPE, il sağlık yöneticileri, acil sağlık hizmetleri organizasyonu bakımından bölgesel niteliğe sahip hastanelerin temsilcilerinin katıldığı toplantıda; Acil Sağlık Hizmetleri ile ilgili olarak bölge illerine dair veriler incelenmiş ve sağlık kurumları arasındaki bölgesel işbirliğini sağlamak amacıyla yapılabilecek çalışmalar değerlendirilmiştir.

• 1 (1).jpeg
  • 1 (1).jpg