ASKOM (Acil Sağlık Hizmetleri Komisyonu) Toplantısı Düzenlendi.

40. ASKOM (Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu) toplantısı 19 Kasım 2019 tarihinde Sağlık, Acil Sağlık, İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Yavuz ÇAKIROĞLU başkanlığında, İl Sağlık Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilmiştir.

Acil Sağlık Hizmetleri ile ilgili olarak kurum ve kuruluşlar arasındaki işbirliğini sağlamak amacıyla yapılan ASKOM toplantısına; Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı  Dr. Oğuz KARA, Sağlık, Acil Sağlık, İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkan Yard. Dr. Efnan BAYRAK ERBÖLÜKBAŞ, Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi temsilcileri, ilimizdeki tüm kamu ve özel hastanelerinin Başhekim ve Başhekim Yardımcıları ile acil servis sorumlu hekimleri de katılmışlardır. ASKOM sunumu 112 Acil Sağlık Hizmetleri Biriminden Dr. Gülçe Görkem CAN tarafından gerçekleştirilmiştir.

• IMG_8741.JPG
  • IMG_8743.JPG