Ataköy Ruh Ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Çalışanlarına Eğitim Verildi

Güncelleme Tarihi: 09/12/2019

Trabzon Bölge Eğitim Merkezi İl Ambulans Servisi Başhekimliği 112 Eğitim Birimi tarafından 05-06 Aralık 2019 tarihleri arasında Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde görevli sağlık çalışanlarına yönelik “Erişkin, Çocuk ve Bebeklerde Temel Yaşam Desteği, Yabancı Cisme Bağlı Havayolu Tıkanıklıkları, Havayolu ve Arrest Yönetimi konularında eğitim verilmiştir. Eğitim teorik ve maketler üzerinde uygulamalı olarak, 32 sağlık çalışanına verilmiştir.

Eğitime eğitimci olarak; İl Ambulans Servisi Başhekimliği Eğitim Biriminde görev yapan AABT Ayşe DİLEKOĞLU, AABT Sonay BAL SEZEN, AABT Zeynep KIRANDI ve Ortahisar 6 Nolu ASH İstasyonunda görev yapan ATT Mustafa BİLGİN eğitimci olarak katılmışlardır.

• WhatsApp Image 2019-12-09 at 14.19.21 (1).jpeg