SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI SÖZLÜ SINAV SONUÇLARINA İLİŞKİN İLAN METNİ
02 Nisan 2019

Bakanlığımız taşra teşkilatında 4857 Sayılı İş Kanununa tabi, sürekli işçi alımına yönelik olarak 22-30 Ocak 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilen sözlü sınav sonuçları, Bakanlığımız Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün 30/01/2019 tarihli talimatları gereğince, 2 Nisan 2019 (bugün) itibariyle ekli listelerde açıklanmıştır. Listeler, meslek unvanları bazında ayrı ayrı hazırlanmıştır.

Sınav sonuçlarına itirazlar 3 – 5 Nisan 2019 tarihleri arasında alınacaktır. Sınav sonuçlarına itiraz etmek isteyenler bu tarihler arasında, “TRABZON İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI SÖZLÜ SINAV KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA” hitaben yazdıkları ve itiraz gerekçelerini açıkça belirttikleri dilekçelerini, İl Sağlık Müdürlüğü evrak kayıt birimine ulaştırarak itirazlarını gerçekleştirebileceklerdir. 05 Nisan 2019 tarihi mesai bitimine kadar Müdürlüğümüz Evrak Kayıt Birimine teslim edilmeyen itirazlar dikkate alınmayacaktır.

İtirazlar 8-10 Nisan 2019 tarihleri arasında ilgili Komisyon tarafından değerlendirilecek ve yine bu tarih aralığında kesinleşen listeler Müdürlüğümüzün resmi web sitesinden yayımlanacaktır.

Ekli listelerdeki sonuçlar, sözlü sınava ilişkin sonuçlar olup, sınav sonucunda başarılı olan adayların kesin olarak atamalarının yapılacağı anlamına gelmemektedir. Başarılı olan adayların atama işlemleri, Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırmalarının sonuçlanmasından sonra tamamlanacaktır.

AMBULANS SÜRÜCÜSÜ
                 BİYOMEDİKAL
                 ELEKTRİKÇİ (GENEL)
                 GÜVENLİK GÖREVLİ
                 HASTA KARŞILAMA VE YÖNLENDİRME LİSANS
                 HASTA KARŞILAMA VE YÖNLENDİRME ÖNLİSANS
                 KLİNİK DESTEK ELEMANI (HASTANE)
                 ŞOFÖR (YOLCU TAŞIMA)
                 YARDIMCI KLİNİK ELEMAN (DİŞ)

Sınavda Başarılı olan adayların atamaya esas olmak üzere teslim edecekleri evraklar ayrıca Müdürlüğümüz İnternet sitesinden ilan edilecektir.