ASKOM (Acil Sağlık Hizmetleri Komisyonu) Toplantısı Düzenlendi
17 Temmuz 2019

36. ASKOM (Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu) toplantısı 16 Temmuz 2019 tarihinde İl Sağlık Müdürümüz Dr. Hakan USTA başkanlığında Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Numune ek hizmet binası toplantı salonunda gerçekleştirilmiştir.

Acil Sağlık Hizmetleri ile ilgili olarak kurum ve kuruluşlar arasındaki işbirliğini sağlamak amacıyla yapılan ASKOM toplantısına; Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Kemal SÜLEYMAN ile Başkan Yardımcısı Dr. Oğuz KARA, Sağlık, Acil Sağlık,İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkanı Op.Dr.Yavuz ÇAKIROĞLU ile Başkan Yardımcısı Dr. Efnan BAYRAK ERBÖLÜKBAŞ, Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi temsilcileri ile ilimizdeki tüm kamu ve özel hastanelerin Başhekim ve Başhekim Yardımcıları ile acil servis sorumlu hekimleri de katılmışlardır. ASKOM sunumu 112 Acil Sağlık Hizmetleri Biriminden Dr. Gülçe Görkem CAN tarafından gerçekleştirilmiştir.

Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü