“Kalite Direktörleri Toplantısı” Gerçekleştirildi
10 Ocak 2020

Türkiye Sağlıkta Kalite Sistemi; Sağlıkta Dönüşüm Programı kapsamında, T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından ülkemizde sağlık hizmetlerinin kalitesini en üst seviyeye çıkarmak, hasta ve çalışan güvenliği ile hasta ve çalışan memnuniyetini sağlamak amacıyla oluşturulmuş bir sistemdir.

İlimizdeki sağlıkta kalite sistemi çalışmalarının görüşülmesi için SBÜ Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Numune Kampüsü Toplantı Salonunda 08.01.2019 Çarşamba günü saat 15.00’ de kamu ve özel hastane kalite direktörleriyle Sağlık Müdürümüz Dr. Hakan USTA, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Kemal SÜLEYMAN ve İl Kalite Direktörü Dt. Ebru HOŞVER’ in de katılımıyla “Kalite Direktörleri Toplantısı” gerçekleştirilmiştir.

Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü