ASKOM (Acil Sağlık Hizmetleri Komisyonu) Toplantısı Düzenlendi
21 Şubat 2020

43. ASKOM (Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu) toplantısı 20 Şubat 2020 tarihinde İl Sağlık Müdür V. Uzm. Dr. Hasan MOLLAHÜSEYİNOĞLU başkanlığında,İl Sağlık Müdürlüğü Dr. Şafak SÜNBÜL toplantı salonunda gerçekleştirilmiştir.

Acil Sağlık Hizmetleri ile ilgili olarak kurum ve kuruluşlar arasındaki işbirliğini sağlamak amacıyla yapılan ASKOM toplantısına; Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Oğuz KARA, Sağlık Hizmetleri Başkan Yard. Dr. Efnan BAYRAK ERBÖLÜKBAŞ, Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi temsilcileri, ilimizdeki tüm kamu ve özel hastanelerin temsilcileri ile 112 İl Ambulans Servisi Başhekimi katılmıştır. ASKOM sunumu 112 Acil Sağlık Hizmetleri Biriminden Dr. Gülçe Görkem CAN tarafından gerçekleştirilmiştir.

• IMG_3586 - Kopya.JPG
  • IMG_3590 - Kopya.JPG