PERSONELLERİMİZLE ZOOM ÜZERİNDEN YAPTIĞIMIZ SOHBETLERİMİZE ÇAYKARA DR. M. İLHAN DURGUN İLÇE DEVLET HASTANESİYLE DEVAM ETTİK
31 Aralık 2020

Bugün, Çaykara Dr. M. İlhan Durgun ilçe devlet hastanesi personellerimizle yaptığımız video konferansımızda, “pandemiyle mücadele ettiğimiz bu günlerde, daha fazla empati kurarak, sürece özveriyle destek veren çalışanlarımızın sağladığı katkının, ayrı ayrı çok kıymetli olduğu” ifade edildi. Soğuk hava şartlarının verilen hizmeti zorlaştırdığı ama mücadele azminden bir şey eksiltmediği belirtilerek, sıcak bir sohbet gerçekleştirildi. Her söyleşimizde, daha fazla çalışanımızla iletişim kurabilmenin mutluluğunu hissettiğimiz uygulamamızı sırayla tüm birimlerimizle yapmaya devam edeceğiz.

Birlikte başaracağız.

Dr. Hakan USTA