14 Mart Tıp Bayramı anısını da içerecek şekilde ilimizdeki tüm kamu,özel,fakülte hastaneleri ve ilçe yöneticilerimize teşekkür belgeleri takdim edildi.
16 Mart 2021

Bu teşekkür belgeleri özellikle covid sürecinde büyük özveriler ortaya koyan tüm personellerimizi kapsayacak şekilde düzenlendi.Bu süreçte" her bir sağlık çalışanımız teşekkürü hak etti" düşüncesinden hareketle yöneticilerimiz vasıtasıyla tüm personellerimize teşekkürümüz iletilmiş olacaktır(16.000 personele tek tek belge düzenleyemedik). Teşekkür törenini de zoom üzerinden yaptık.İl Sağlık Müdürümüz Dr.Hakan USTA, temsilen Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimiz Prof.Dr. Süleyman Türedi ve Ortahisar İlçe Sağlık Müdürümüz Bünyamin GÜRSOY'a teşekkür belgelerini bizzat takdim ettiler.

• 14 Mart Tıp Bayramı anısını  (2).jpg
  • 14 Mart Tıp Bayramı anısını  (1).jpg