İl Sağlık Müdürümüz Dr. Hakan USTA, HIMSS 2022 yılında Himss Emram Seviye 6 Belgesini alan hastanelerimize ziyaret.
14 Ocak 2022

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Hakan USTA, HIMSS (Sağlık Bilgi ve Yönetim Sistemleri Topluluğu) denetçileri tarafından yapılan validasyonlar neticesinde, 2022 yılında Himss Emram Seviye 6 Belgesini alan ilk iki kurum olan Vakfıkebir Devlet Hastanemiz ve Tonya Devlet Hastanemizi ziyaret etmiştir. Seviye 6 Dijital Hastane olma sürecinde göstermiş oldukları özverili çalışmalardan dolayı hastane yönetimi ile ilgili birim ve personellere tebriklerini bizzat ileten Müdürümüz; süreç hakkındaki görüşlerini belirterek, bu uygulama ve standartların bir kurum kültürü ve hizmet anlayışı olarak kalıcı olması noktasındaki öneme değinmiştir. İlgili sağlık tesislerimizden hizmet alan vatandaşlarımızın ve personellerimizin izlemin ve düşüncelerini dinleyerek, personellerimize iyi çalışmalar, hasta ve hasta yakınlarımıza da geçmiş olsun dileklerinde bulunmuşlardır.

• hımms (2).jpeg
  • hımms (1).jpeg