Sayın Valimiz İsmail Ustaoğlu başkanlığında, ilimizde artan covid vakaları ve pandemi sürecinin yapılması gerekenlerini masaya yatırıldı
02 Şubat 2022

Sayın Valimiz İsmail Ustaoğlu başkanlığında İl Sağlık Müdürümüz Dr Hakan Usta, Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Akif Cinel, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Neşe Kaklıkkaya, Trabzon Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Faruk Aksoy, Müdürlüğümüz ilgili Başkanları ve Tıp Fakültesi, Kanuni Eğitim Araştırma Hastanesi, Ahi Evren Eğitim Araştırma Hastanesi, Fatih Devlet Hastanesi ve Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi başhekimlerinin katıldığı bir toplantı ile ilimizde artan covid vakaları ve pandemi sürecinin yapılması gerekenlerini masaya yatırdılar.

• pandemi.jpg