02 Şubat 2022

İl Sağlık Müdürlüğümüz Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığımıza bağlı birimlerin 3 yıllık çalışmalarının değerlendirildiği toplantı, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Hakan USTA, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Uzm. Dr. Hasan MOLLAHÜSEYNOĞLU, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcımız Dr. Oğuz KARA ve ilgili birim sorumlularının katılımlarıyla müdürlüğümüz toplantı salonunda gerçekleştirilmiştir. Toplantıda ilgili birimlerin 3 yıllık çalışmaları değerlendirilmiş, önümüzdeki dönem ile ilgili planlamalar ve yapılması gereken başlıklar ortaya koyulmuştur.

• WhatsApp Image 2022-02-02 at 15.48.02.jpeg
  • WhatsApp Image 2022-02-02 at 15.48.03.jpeg