11 Şubat 2022

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Hakan USTA, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Uzm. Dr. Hasan MOLLAHÜSEYİNOĞLU ve Müdürlüğümüz Kalite Birimi HIMSS Sorumluları Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesini ziyaret ederek, hastane yönetimi ve ilgililerle birlikte Himss Değerlendirme Toplantısı yapmışlardır. Toplantıda Ağız ve Diş Sağlığı Hastanemizin dijital hastane olması yönündeki çalışmaları değerlendirilmiş ve Himss 6 seviyesi almak için yapılması gerekenler planlanmıştır.
Akabinde Müdürümüz hastane bünyesinde oluşturulan, işyeri hekimi odası, muayene odası ve acil müşahede odalarını yerinde incelemiştir.

• WhatsApp Image 2022-02-10 at 17.20.56 (1).jpeg
  • WhatsApp Image 2022-02-10 at 17.20.56.jpeg