2022 YILI 1. BAĞIMLILIK VAKA DEĞERLENDİRME KOORDİNASYON KURULU YAPILDI
23 Şubat 2022

Bağımlılık Vaka Değerlendirme Koordinasyon Kurulu 23 Şubat 2022 tarihinde Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. İbrahim KUL başkanlığında; Üye Kurumlar olan Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı, Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü, İl Müftülüğü, Trabzon Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı, Ortahisar İlçe Sağlık Müdürlüğü, Kanuni E. A. Hastanesi Başhekimliği AMATEM Polikliniği temsilcilerinin iştiraki ile toplandı. Toplantıda, Bağımlılık Vaka Değerlendirme Koordinasyon Kurulu Çalışma Usul ve Esasları, Sağlıklı Hayat Merkezinde verilen bağımlılık danışmanlık hizmetlerinin algoritması, kurumlar arası işbirliğinin ne şekilde ve hangi algoritma ile sağlanacağı ve bağımlılık danışma hizmeti veren profesyonellerin hizmet içi bilgi ve beceri gereksinimleri ele alınarak değerlendirmeler yapıldı.  Ayrıca bu gündem maddeleri ile ilişkili kararlar alındı.

• 2022 YILI 1. BAĞIMLILIK VAKA DEĞERLENDİRME KOORDİNASYON KURULU YAPILDI (1).jpeg
  • 2022 YILI 1. BAĞIMLILIK VAKA DEĞERLENDİRME KOORDİNASYON KURULU YAPILDI (2).jpeg
  • 2022 YILI 1. BAĞIMLILIK VAKA DEĞERLENDİRME KOORDİNASYON KURULU YAPILDI (3).jpeg