SÜRMENE DEVLET HASTANEMİZ DİJİTAL HASTANE UNVANINA DEVAM EDİYOR
14 Mart 2022

SÜRMENE DEVLET HASTANEMİZ DİJİTAL HASTANE UNVANINA DEVAM EDİYOR

Sürmene Devlet Hastanemiz; 2017 yılında İl Sağlık Müdürümüz Dr. Hakan USTA'nın Sürmene Devlet Hastanesi Başhekimliği görevindeyken başlattığı dijital hastane çalışmalarının akabinde, 2019 yılı Mart ayında "ilimizde ilk HIMSS Emram Seviye 6 hastane" olarak valide edilmişti.

3 yıllık validasyon geçerliliğini dolduran hastanemiz, güncel kriterler ve dijital süreçlerdeki yeniliklere göre, bugün yeniden Seviye 6 hastane olarak re-valide edilmiştir.

Süreçte gösterdikleri yoğun çalışmalardan dolayı, Müdürlüğümüz İl Kalite Koordinatörlüğüne, Sağlık Bilgi Sistemleri Birimimize, Sürmene Devlet Hastanesi İdarecilerimize ve hastane çalışanlarımıza teşekkür eder; Himss'in kazanımları arasında olan hasta-çalışan güvenliği, eczane ve fatura tasarrufları, uluslararası bilinirlik, dijital çalışma ve yönlendirmeler konularındaki uygulamaların, hastanemizde bir kurum ve hizmet kültürü olarak devamını dileriz.

• WhatsApp Image 2022-03-11 at 16.55.18.jpeg
  • WhatsApp Image 2022-03-11 at 16.55.18 (1).jpeg