HAÇKALI BABA DEVLET HASTANEMİZ DE DİJİTAL HASTANE
17 Mart 2022

HAÇKALI BABA DEVLET HASTANEMİZ DE DİJİTAL HASTANE

İl Sağlık Müdürlüğümüze bağlı Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanemiz, HIMSS Türkiye Yetkili Kuruluşu ekibi tarafından bugün gerçekleştirilen online validasyon denetimi sonucunda HIMSS Emram Seviye 6 hastane olarak valide edilmiştir.

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Hakan USTA’nın, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Uzm. Dr. Hasan MOLLAHÜSEYİNOĞLU’nun, İl Kalite Koordinatörlüğü Birimimizin, Sağlık Bilgi Sistemleri Birimimizin, Haçkalı Baba Devlet Hastanesi idarecilerinin, personellerinin ve bilgi işlem biriminin yoğun emekleri neticesinde, hastanemiz Seviye 6 Dijital Hastane olarak belgelendirilmiştir.

Hastanemizi bu başarısından ötürü kutlar, süreçte emeği olan herkese teşekkür eder, değişen dünya gelişen teknolojiyle birlikte hasta-çalışan güvenliği, doğru tedavi ve ilaç uygulamaları, eczane ilaç takibi ve ilaç kullanımının verimliliği, dijital takiple birlikte ilaç ve malzeme israfının önlenmesi ve tasarruf sağlanması, dijital çalışma, sistemsel uyarı ve yönlendirmelerle gereksiz, eksik ya da yanlış tedavilerin önüne geçilmesi konularında büyük katkı sağlayan Himss uygulamalarının hastanemizde bir kurum kültürü olarak yerleşmesini ve devamlılığını dileriz.

• WhatsApp Image 2022-03-17 at 08.56.48.jpeg
  • WhatsApp Image 2022-03-17 at 08.56.49.jpeg