Bağımlılık Vaka Değerlendirme Koordinasyon Kurulu
23 Mart 2022

Bağımlılık Vaka Değerlendirme Koordinasyon Kurulu 23 Mart  2022 tarihinde Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. İbrahim KUL başkanlığında; Üye Kurumlar olan Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı, Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü, İl Müftülüğü, Trabzon Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı, Ortahisar İlçe Sağlık Müdürlüğü, Kanuni E. A. Hastanesi Başhekimliği Trabzon  Çalışma ve İş Kurumu , Trabzon Denetimli Serbestlik ve  AMATEM Polikliniği temsilcilerinin iştiraki ile toplandı. Bağımlılık Vaka Değerlendirme Koordinasyon toplantısında bir önceki toplantıda alınan kararlar değerlendirilip Amatem’de görevli Uzm.Psk.Faruk BOZKIR tarafından  Kurul üyelerine yönelik “Madde Bağımlılığı” ile ilgili  sunum  gerçekleştirildi.

• Bağımlılık Vaka Değerlendirme Koordinasyon Kurulu  (1).jpeg
  • Bağımlılık Vaka Değerlendirme Koordinasyon Kurulu  (3).jpeg