11 Nisan 2022

İl Sağlık Müdürlüğü ve birimlerinin performans kriterlerini oluşturan “İl Sağlık Müdürlüğü Ve Birimlerinin Performans Kriterleri, İlçe Sağlık Müdürlüğü/ Toplum Sağlığı Merkezi/Entegre İlçe Hastanesi Birim Performans Kriterleri, İl Ambulans Servisi Birim Performans Kriterleri ve Halk Sağlığı Laboratuvarları Birim Performans Kriterleri” nde Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından 01.03.2022 tarihinden itibaren uygulanmak üzere değişiklikler yapılmıştır. İl Kalite Koordinatörü Dt. Ebru Hoşver’in, yapılan değişiklikler ve güncellemelerle ilgili sunum yaptığı toplantı,  İl Sağlık Müdürümüz Dr. Hakan Usta’nın başkanlığında, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Hasan Mollahüseyinoğlu, Destek Hizmetleri Başkanı Dr. Erdem Şen, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Köksal Hamzaoğlu, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Yavuz Çakıroğlu ve Personel Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Kemal Süleyman katılımı ile gerçekleşmiştir.

• WhatsApp Image 2022-04-09 at 07.41.54.jpeg