KANUNİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANEMİZDEN, MÜDÜRLÜĞÜMÜZ HIMSS PERSONELLERİNE TEŞEKKÜR BELGESİ
02 Mayıs 2022

Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi, HIMSS Emram Seviye 6 Dijital Hastane Belgesi alma sürecinde yoğun gayret ve özveriyle çalışan Müdürlüğümüz personellerine Teşekkür Belgesi takdim etmiştir.

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Hakan USTA'nın ilgili arkadaşlarımızı görevlendirmeleri, süreç hakkındaki bilgilendirme ve yönlendirmeleriyle, Müdürümüzün HIMSS konusundaki hassasiyeti ve HIMSS'in kazanımlarını tüm kurumlarımıza benimsetme gayretleriyle kurumlarımız Dijital Hastane Belgelerini almaktadır.

Teşekkür Belgesi takdim töreninde, Başhekim Prof. Dr. Süleyman TÜREDİ;
"Yoğun bir süreç geçirdik. Nihayetinde kurumumuza bu belgeyi kazandırdık. Ancak önemli olan bu belgeyi almak değil, bu belgenin, bu seviyenin gerekliliklerini kurumumuzun tamamında uygulamak. Bu sürecin kazanımlarını, avantajlarını personellerimize en iyi şekilde anlatarak, bir kurum kültürü halinde yerleşik uygulamalar şekline dönüştürebilmek.
Bu süreçte bize önderlik eden, bizi yönlendiren, süreç hakkında yapmamız gerekenleri bize en doğru şekilde aktaran, görüntü ve video birleştirmeyle HIMSS tarafına en doğru içerikleri aktaran ve yoğun emek gösteren Müdürlüğümüz personelleri Sayın Tuğba GÖKGÖZOĞLU'na, Sayın Ömer ERGÜN'e ve Sayın Tuncer KURT'a çok teşekkür ederiz." açıklamalarında bulunmuştur.

• WhatsApp Image 2022-04-29 at 21.50.45.jpeg
  • WhatsApp Image 2022-04-29 at 21.50.46.jpeg