Acil Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı
09 Mayıs 2022

Sağlık Tesisimizde 9 Mayıs-20 Haziran 2022 tarihleri arasında yürütülecek olan Acil Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programının açılışı İl Sağlık Müdürümüz Dr.Hakan USTA, Hastane Başhekimi Prof.Dr.Süleyman TÜREDİ, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Sevim ATALAR, Hastane yönetim ekibi ve kursiyerlerin katılımıyla Kaşüstü Kampüsü Konferans Salonunda  gerçekleştirilmiştir.

Acil Bakım Hemşireliği sertifikalı eğitim programıyla amaçlanan, akut olarak ortaya çıkan fiziksel ya da psikolojik sorunları olan bireylerin bakımından sorumlu, kritik ve karmaşık hasta bakım gereksinimlerini karşılayabilecek yeterli bilgi, beceri ve tutuma sahip hemşireler yetiştirmektir. Eğitim Programı Teorik Eğitim 15 iş günü ve Uygulama/Saha Eğitimi 15 iş günü olmak üzere 30 iş gününden oluşmaktadır.

Kurs programına çocuk ve erişkin acil servislerinde çalışan veya çalıştırılması planlanan 18 hemşire kabul edilmiştir.

• Acil Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı (1).jpeg
  • Acil Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı (4).jpeg