Hemşireler Derneği ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlerimizden Ziyaret
11 Mayıs 2022

KTÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Dr. Öğt Üyesi Havva KARADENİZ, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Sevim ATALAR,  Sağlık Bilimleri Üniversitesi Ahi Evren Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Fatma EREN, Fatih Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Gökçen YAVUZ, Yavuz Selim Kemik Hastalıkları Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Semra ŞİŞMAN ELEVLİ, KTÜ Farabi Hastanesi Başhemşiresi Sevgi DANACI,  Başhemşire Yardımcıları Dilek KAPTAN ve Mehtap ÖKSÜZ, 12-18 Mayıs Hemşirelik Haftası sebebiyle İl Sağlık Müdürümüz Dr. Hakan USTA’ya ziyarette bulundular. Sonrasında gerçekleşen toplantıda hemşirelik ile ilgili sorunlar ve çözüm önerileri konuşulurken İl Sağlık Müdürümüz katılımcılara özverili hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek Hemşirelik Haftalarını tebrik ettiler.

• WhatsApp Image 2022-05-11 at 14.10.38.jpeg