DOKA İLE PROJE SÖZLEŞMEMİZİ İMZALADIK
23 Eylül 2022

DOKA İLE PROJE SÖZLEŞMEMİZİ İMZALADIK

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın (DOKA) Teknik Destek Programı kapsamında desteklediği, Müdürlüğümüz tarafından yürütülecek olan “Sağlık Kurumlarında Genç İstihdamı ve İletişimi Güçlendirme Eğitimi” projesinin sözleşmesi bugün İl Sağlık Müdürümüz Sayın Dr. Hakan USTA ve DOKA Genel Sekreteri Sayın Onur ADIYAMAN arasında imzalandı.
İl Sağlık Müdürümüz Dr. Hakan USTA, sağlık iletişiminin, personelimizin hasta ve yakını tarafından veya hasta/hasta yakının sağlık çalışanları tarafından iyi anlaşılmasını sağlayan bir süreç olup bu kapsamda periyodik ve etkili eğitimlerin iletişimi güçlendirmede son derece etkili olduğunu ifade ettiler. Ayrıca, ilkini geçen yıl pilot uygulama olarak sadece Fatih Devlet Hastanemizde gerçekleştirdiğimiz projemizi, bu yıl bilimsel temellere de dayandırarak, çalışanlarımızın istek ve ihtiyaçlarından yola çıkıp bu konularda eğitim planlamaya yoğunlaşıp, kamu-özel ve fakülte olmak üzere tüm acil servis çalışanlarımıza eğitim vererek daha güçlü bir iletişim sağlamaya çalıştıklarını belirttiler.
 Sayın Müdürümüz, bu süreçte bize desteklerini esirgemeyen DOKA Genel Sekreteri Sayın Onur ADIYAMAN’a teşekkürlerini sunarak, 2. Şifa Eli Fotoğraf yarışmamızda 3. lük alan Sayın Doç. Dr. Ali Rıza AKYÜZ’ün tablosunu Sayın ADIYAMAN’a hediye ettiler. Sayın USTA, sağlık çalışanlarımızın emeklerini sanat vesilesiyle bu fotoğrafa yansıtan Sayın AKYÜZ’e bu vesileyle tekrar teşekkürlerini sunarak, projemizin sağlık camiamıza ve halkımıza hayırlı olmasını temenni ettiler.

• WhatsApp Image 2022-09-23 at 16.27.43.jpeg
  • WhatsApp Image 2022-09-23 at 16.27.44.jpeg