“2. ŞİFA ELİ” FOTOĞRAF SERGİMİZ BUGÜN AHİ EVREN GÖĞÜS VE KALP DAMAR CERRAHİSİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ’NDE AÇILDI
03 Ekim 2022

Sağlık çalışanlarımızın yaptığı fedakârlıklar ve katlandığı zahmetlerde farkındalığı arttırmak amacıyla geçen yıl ilkini düzenlediğimiz ve bu yıl ikincisini gerçekleştirdiğimiz “sağlık olsun” temalı 2. Şifa Eli Fotoğraf Sergimiz, Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanemiz, Fatih Devlet Hastanemizde ve üçüncü olarak Ahi Evren Göğüs ve Kalp Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde açıldı.
İl Sağlık Müdürümüz Sayın Dr. Hakan USTA, Destek Hizmetleri Başkanımız Sayın Dr. Erdem ŞEN, Ahi Evren Göğüs ve Kalp Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Sayın Doç.Dr. Kemal UZUN, Başhekim yardımcıları ve hastane yöneticilerimizin katılım sağladığı sergimize, hasta-hasta yakınları ve sağlık çalışanlarımız yoğun ilgi gösterdi.

Ayrıca İl Sağlık Müdürümüz Ahi Evren Hastanemizde göreve başlayan oğlu Dr. Mehmet Emre USTA'yı da ziyaret ederek başarılar dilediler.

Sağlık çalışanlarımızın özveri ve fedakârlıklarının, fotoğraf sanatı vesilesiyle sunulduğu sergimiz, 10 Ekim 2022 tarihine kadar devam edecektir. Şifa Eli Fotoğraf sergimizin gerçekleşmesinde emeği geçen katılımcılarımıza ve jürimize teşekkürlerimizi sunar, sergimizi ziyaret edecek olan misafirlerimize İyi seyirler dileriz.

• 2. ŞİFA ELİ FOTOĞRAF SERGİMİZ  (4).jpeg
  • 2. ŞİFA ELİ FOTOĞRAF SERGİMİZ  (5).jpeg