01 Kasım 2022

Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi Başhekimliğini yürüten ve son süreçte il içi atama ile kadrosunu Fatih Devlet Hastanesi'nden Kanuni Eğitim Araştırma Hastanesi'ne alması nedeniyle istifa etmesi gerekliliğinden hareketle ve sonrasında Genel Cerrah olarak hizmet verme dürtüsünde olarak görevinden ayrılmış olan Opr Dr Hasan Hüseyin Arslantürk'e İl Sağlık Müdürümüz Dr Hakan Usta emekleri ve özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür ettiler .Bu vesileyle başhekimimiz"32 yıllık memuriyet hayatımın yarısına yakını idarecilikle geçmiştir.İstifa edişim ailem ve kendim tarafından alınmış bir karar olup hiç kimsenin etkisi olmamıştır. Bu duruma kimse tarafından farklı anlamlar yüklenmemelidir."şeklinde ifadede bulundular.Müdürümüz de"Hastanemize yeni  başhekim atanana kadar vekaleten ve kendi görevi uhdesinde kalmak koşuluyla Opr Dr Yavuz Çakıroğlu başhekimliği yürütecektir.Hastanemiz ve halkımız için en doğrusunu yapma gayretindeyiz.Tekrar görevden ayrılan Hasan Beye teşekkürlerimi iletiyorum."dediler.

• WhatsApp Image 2022-10-31 at 19.24.36.jpeg
  • WhatsApp Image 2022-10-31 at 19.24.36 (1).jpeg