TRSM İL KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI
26 Aralık 2022

TRSM İL KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI
Toplum Ruh Sağlığı Merkezleri (TRSM) İl Koordinasyon Kurulu 2022/3. Toplantısı 26.12.2022 tarihinde Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Köksal HAMZAOĞLU başkanlığında; Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığından Dr. Oğuz KARA ile Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. İbrahim KUL ve kurul üyelerinin (Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü, Trabzon Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Trabzon Çalışma ve İş Kurulu Müdürlüğü, Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Trabzon İl Müftülüğü, Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Trabzon Kamu Hastaneleri Başkanlığı, Kanuni TRSM, Sürmene TRSM) iştiraki ile gerçekleştirilmiştir. Kurulda Kanuni TRSM’den hizmet alan bir vakanın sunumu Kanuni TRSM yetkililerince yapılmış olup vakaya ilişkin ihtiyaçların giderilmesi noktasında kurumlar arası iş birliği esası ile kararlar alınmıştır.  Akabinde ilimizde mevcut olan iki TRSM özelinde var olan sorunlara ilişkin görüş alış verişinde bulunulmuş ve giderilmesi amacıyla kararlar alınmıştır.

WhatsApp Image 2022-12-26 at 16.15.30.jpeg
WhatsApp Image 2022-12-26 at 16.15.31.jpeg