RESMİ YAZIŞMALARDA UYGULANACAK USUL VE ESASLAR EĞİTİMİ
09 Mart 2023

RESMİ YAZIŞMALARDA UYGULANACAK USUL VE ESASLAR EĞİTİMİ

İlimiz Ahi Evren Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Yavuz Selim Kemik Hastalıkları ve Rehabilitasyon Hastanesi, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, Maçka Ömer Burhanoğlu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi, Ortahisar İlçe Sağlık Müdürlüğü, Yomra İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Müdürlüğümüzün bazı birimlerinde görev yapan personel olmak üzere toplam 261 (iki yüz altmış bir) personele yönelik olarak; 07-08-09 Mart 2023 tarihlerinde (her grup için bir gün olmak üzere), Müdürlüğümüz Dr. M. Fatih NİYAZOĞLU Eğitim Salonunda, “Resmi Yazışmalarda Uygulanacak Usul ve Esaslar Eğitimi” düzenlenmiştir. Söz konusu eğitime, ilgili sağlık tesislerinin idari birimlerinde görev yapmakta olup resmi yazı yazan, kontrol eden ve havale eden personel katılmıştır. Eğitim sonunda yapılan interaktif değerlendirme çalışması ile eğitimin daha kalıcı olması sağlanmıştır.

• RESMİ YAZIŞMALARDA UYGULANACAK USUL VE ESASLAR EĞİTİMİ (2).jpeg
  • RESMİ YAZIŞMALARDA UYGULANACAK USUL VE ESASLAR EĞİTİMİ (1).jpeg