SAĞLIK KURUMLARINDA GENÇ İSTİHDAMI VE İLETİŞİMİ GÜÇLENDİRME EĞİTİMİ PROGRAMIMIZIN GALASINI BUGÜN COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİRDİK
30 Nisan 2023

İl Sağlık Müdürlüğümüz tarafından hazırlanan, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın (DOKA) Teknik Destek Programı kapsamında desteklediği, yedi gün boyunca süren “SAĞLIK KURUMLARINDA GENÇ İSTİHDAMI VE İLETİŞİMİ GÜÇLENDİRME EĞİTİMİ” programımızın galasını bugün Ortahisar Belediyesi Konferans salonunda gerçekleştirdik.

Programımıza, Trabzon İl Sağlık Müdürümüz Sayın Dr. Hakan USTA, KTÜ Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Cemil RAKICI, Trabzon Üniversitesi Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Atilla ÇİMER, Ticaret Odası Başkan Vekili Sayın Mehmet ÜÇÜNCÜ, İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkanımız Sayın Dr. Erdem ŞEN, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Sayın Dr. Oğuz KARA, KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Başhekimimiz Sayın Prof. Dr. Celal TEKİNBAŞ, SBÜ Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimimiz Sayın Doç. Dr. Hasan Rıza AYDIN, İlimiz sağlık kurumlarımızın kıymetli yöneticileri ve acil servis ünitesi çalışanlarımız katılım sağladılar.

İl Sağlık Müdürümüz Sayın Dr. Hakan USTA, yaptığı açılış konuşmalarında “İletişim ve tıp hukuku konusunda yedi gün boyunca yaptığımız eğitimlerimize, toplamda 720 acil servis çalışanımız katılım sağladı. İlimizde 800 civarında Acil Servis ünitesinde çalışan personelimiz var. Hedefimiz 565 sağlık çalışanımıza ulaşmaktı, hedefimizi de aşıp 720 acil servis çalışanımıza eğitim vererek, acil servislerimizde çalışan personelimizin % 90’ına ulaşmayı başardık. Bayram sonrası olması sebebiyle yıllık izin kullanımlarını da düşünürsek başarımızı %100 olarak tanımlayabiliriz. Emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerine değindiler.

Programımıza il dışından katılım sağlayan Sayın Eğitimci-Yazar Polat DOĞRU, İşte ve Yaşamda İnsan İlişkileri konusunda, Sayın Av. Şule YILMAZ, Sağlıkta Şiddet konusunda, sunumlarını gerçekleştirdiler. Akabinde Müzik Öğretmeni-Bağlama Hocası Sayın Muhammet Ali YULUĞ tarafında müzik dinletisi yapıldı.

Programımızın ikinci bölümünde, KTÜ Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanı Sayın Prof. Dr. Sedat BOSTAN’ın moderatörlüğünde, Sayın Eğitimci-Yazar Polat DOĞRU ve Sayın Av. Şule YILMAZ’ın eşlik ettiği platformda, katılımcılarımızın merak ettiği konularda sorular kıymetli hocalarımız tarafından cevapladı.

Programımızın sonunda, eğitimcilerimize emeklerinden ötürü teşekkür belgesi takdim edilerek programımız sonlandırıldı.

• gala (4).jpg
  • gala (1).jpg