05 Mayıs 2023

Ülkemizde organ bağışı sıralamasında 2. sırayı alan Kanuni Eğitim Araştırma Hastanesi teşekkür belgesi takdim törenine İl Müdürümüz Dr Hakan Usta ve Sağlık Hizmetleri Başkanımız katılım sağladılar .Törende İl Sağlık Müdürümüz, ilimizde beyin ölümü gerçekleşen vatandaşlarımızın donör olarak değerlendirilmesi için yapılması gerekenlerin tekrar farkındalığını sağladı ve süreçle ilgili olarak tüm paydaşlarımıza teşekkürlerini ilettiler. Kanuni Eğitim Araştırma Hastanemizde düzenlenen programda, beyin ölümü tespiti ve kadavra donör bağışında görev alan sağlık personellerine İl Sağlık Müdürümüz Dr.Hakan USTA , Sağlık Hizmetleri Başkanımız Opr. Dr. Yavuz ÇAKIROĞLU ve Başkan Yardımcımız Dr. Bünyamin GÜRSOY tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi.

• Organ Bağışı Teşekkür Belgesi Takdim Töreni (3).jpeg
  • Organ Bağışı Teşekkür Belgesi Takdim Töreni (1).jpeg