2023 YILI 5. BAĞIMLILIK VAKA DEĞERLENDİRME KOORDİNASYON KURULU YAPILDI
25 Mayıs 2023

Bağımlılık Vaka Değerlendirme Koordinasyon Kurulu aylık olağan toplantısı 25 Mayıs 2023 tarihinde Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Köksal HAMZAOĞLU başkanlığında; Halk Sağlığı Hizmetleri Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar-Ruh Sağlığı Birimi ve Üye Kurumlar olan Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı, Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Trabzon Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, Trabzon Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Trabzon İl Müftülüğü, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı, Ortahisar İlçe Sağlık Müdürlüğü, Kanuni E. A. Hastanesi Başhekimliği AMATEM Polikliniği, Trabzon Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Ortahisar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Trabzon Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Yeşilay Danışmanlık Merkezi temsilcileri ile toplandı. Toplantıda, daha önceki toplantılara konu olan vakalar hakkında kurula bilgi verildi, yeni bir  vaka özelinde değerlendirmeler yapıldı ve ilgili kararlar alındı.

• 2023 YILI 5. BAĞIMLILIK VAKA DEĞERLENDİRME KOORDİNASYON KURULU YAPILDI (2).jpeg
  • 2023 YILI 5. BAĞIMLILIK VAKA DEĞERLENDİRME KOORDİNASYON KURULU YAPILDI (1).jpeg