Resmi Yazışmalarda Uygulanacak Usul ve Esaslar Eğitimi
25 Mayıs 2023

İlimiz Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi, Vakfıkebir Devlet Hastanesi, Tonya Devlet Hastanesi,
Şalpazarı İlçe Devlet Hastanesi, Düzköy İlçe Devlet Hastanesi, Akçaabat İlçe Sağlık Müdürlüğü, Beşikdüzü Toplum Sağlığı Merkezi, Çarşıbaşı Toplum Sağlığı Merkezi, Tonya Toplum Sağlığı Merkezi ve Vakfıkebir Toplum Sağlığı Merkezinin idari birimlerinde görevli personele yönelik olarak 23 – 24 Mayıs 2023 tarihlerinde, “Resmi Yazışmalarda Uygulanacak Usul ve Esaslar” konulu eğitim düzenlenmiştir.

Söz konusu eğitim, Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi Konferans Salonu’nda, saat 09.30 – 12.30 saatleri arasında gerçekleştirilmiş olup eğitime iki grup halinde toplam 150 personel katılım sağlamıştır. Eğitimde yazışma kurallarının yanı sıra yazışmalarda yaşanılan genel sorunlara değinilmiş ve eğitim sonunda gerçekleştirilen interaktif uygulama ile eğitimin daha kalıcı olması hedeflenmiştir.

• Resmi Yazışmalarda Uygulanacak Usul ve Esaslar Eğitimi (1).jpeg
  • Resmi Yazışmalarda Uygulanacak Usul ve Esaslar Eğitimi (5).jpeg