RESMİ YAZIŞMALARDA UYGULANACAK USUL VE ESASLAR EĞİTİMİ
21 Eylül 2023

RESMİ YAZIŞMALARDA UYGULANACAK USUL VE ESASLAR EĞİTİMİ

İlimiz Araklı Bayram Halil Devlet Hastanesi, Sürmene Devlet Hastanesi, Köprübaşı Vali Recep Yazıcıoğlu İlçe Devlet Hastanesi, Arsin İlçe Devlet Hastanesi, Araklı İlçe Sağlık Müdürlüğü, Arsin İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Sürmene Toplum Sağlığı Merkezinde görevli personele yönelik olarak; 19 – 20 Eylül 2023 tarihlerinde (her grup için bir gün olmak üzere), Araklı Bayram Halil Devlet Hastanesi Eğitim Salonunda, “Resmi Yazışmalarda Uygulanacak Usul ve Esaslar Eğitimi” düzenlenmiştir. Söz konusu eğitime, ilgili sağlık tesislerinin idari birimlerinde görev yapmakta olup resmi yazı yazan, kontrol eden ve havale eden 77 (yetmiş yedi) personel katılmıştır. Eğitim sonunda yapılan uygulamalı değerlendirme çalışması ile eğitimin daha kalıcı olması sağlanmıştır.

• RESMİ YAZIŞMALARDA UYGULANACAK USUL VE ESASLAR EĞİTİMİ (4).jpeg
  • RESMİ YAZIŞMALARDA UYGULANACAK USUL VE ESASLAR EĞİTİMİ (3).jpeg