“SEVGİ YOLU” İSİMLİ ÇOCUK OYUNUMUZ

“SEVGİ YOLU” İSİMLİ ÇOCUK OYUNUMUZU
BUGÜN KEAH NUMUNE KAMPÜSÜ ÇOCUK SERVİSİNDE TEDAVİ
 GÖREN MİNİKLERİMİZ İÇİN TEKRAR SAHNELEDİK

Müdürlüğümüz ve Trabzon Oda Tiyatrosu Derneği işbirliğinde ilkini bir ay önce düzenlediğimiz “Sevgi Yolu” adlı çocuk oyunumuzun ikinci gösterisini bugün Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanemiz Çocuk Servisi koridorunda, hastanemizde tedavi gören miniklerimiz için sahneledik.
Programımıza, İl Sağlık Müdürümüz Sayın Dr. Hakan USTA, Hastane Yönetimi, çocuk servisi çalışan personelimiz, tedavi gören çocuklarımız ve refakatçileri katılım sağladılar.  Müdürümüz Sayın Dr. Hakan USTA yaptığı konuşmasında “hastanemizde tedavi görmekte olan çocuklarımızı tebessüm ettirmenin çok değerli olduğunu ifade ederek, organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen Oda Tiyatrosuna teşekkürlerini sundular.”
Hastanemizde tedavi gören miniklerimizden talep gelmesi üzerine tekrar düzenlediğimiz ve çocuklarımızın mutluluğu için sahnelemeye devam edeceğimiz Sevgi yolu oyununda; Kral, mutsuz ve gülmeyen kızını güldürmek ve mutlu etmek için tüm servetini kızının önüne sermektedir. Ona evrenin en iyi sihirbazını ve palyaçosunu getirtmiştir. Ama kızı gene de gülmemiştir. Hâlbuki prensesin istediği tek şey sevgidir. Prenses’e mutluluğu hissettiren eski bir arkadaşı çıka gelir ve ona annesinin hatırası olan kolyeyi bulup getirir. Prenses mutlu olur ve babası sonsuz mutluluğun sevgi de olduğunu anlar. Arkadaşlığın önemini sevgi aracılığıyla anlatan, Trabzon Devlet Tiyatrosu Sanatçısı Sayın Mahir ELVAN tarafından sanat yönetmenliği yapılan bu oyunda; Zeynep CANSEVER, Tuğçe ÖZTÜRK, Cenk ÇUVALCIOĞLU, Aykut BAHADIR, Emre NAS ve Arife GÜNEY oyuncu olarak yer alıyor. Sahneledikleri oyunla çocuklarımızı eğlendiren, Oda Tiyatrosu Derneği ekibine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

• SEVGİ YOLU İSİMLİ ÇOCUK OYUNUMUZ (6).jpeg
  • SEVGİ YOLU İSİMLİ ÇOCUK OYUNUMUZ (5).jpeg