Yenidoğan Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Uygulama Yetki Belgesi Takdimi
30 Ocak 2024

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Hakan Usta,Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile ortaklaşa yapılacak olan eğitimler için  Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi adına T.C. Saglık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yenidoğan Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Uygulama Yetki Belgesini Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Başhekimi Prof Dr Celal Tekinbaş ve klinik yetkililerine teslim etmiştir.

• Yenidoğan Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Uygulama Yetki Belgesi