Rahim Ağzı Kanseri Farkındalık Ayı
30 Ocak 2024

Rahim Ağzı Kanseri Farkındalık Ayı faaliyetleri kapsamında, Trabzon Ortahisar İlçe Sağlık Müdürlüğü Fatih Sağlıklı Hayat Merkezi Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) Birimi tarafından, Kanuni Eğitim Araştırma Hastanesi Numune Kampüsünde Kadın Hastalıkları Polikliniği alanında stand etkinliği düzenlenmiştir. 30 Ocak 2024 tarihinde 09.00-16.00 saatleri arasında gerçekleştirilen etkinliğe Müdürlüğümüz Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Ekrem YILDIRIM, Kanser Birimi Sorumlusu Dr. Nurşen ÜÇÜNCÜ, Ortahisar İlçe Sağlık Müdürü Dr. Erdem Malkoç, Fatih ve Erdoğdu sağlıklı Hayat Merkezi Sorumlu Hekimleri, KEAH Başhekim Yardımcısı Dr. Recai GENÇ, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzman Hekimleri ziyaret etmişlerdir. Poliklinik bekleme alanında bulunan vatandaşlarımıza broşür dağıtılarak bilgilendirme yapılmıştır.

• Rahim Ağzı Kanseri Farkındalık Ayı