Yenidoğan Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı
16 Nisan 2024

İlimizde Yenidoğan Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı uzun bir aradan sonra tekrar başlatıldı. Uzun uğraş ve planlamalar neticesinde Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi ile Kanuni Eğitim Araştırma Hastanesi arasında Sayın Valimiz Aziz Yıldırım'ın önderliğinde KTÜ Rektörümüz Prof. Hamdullah Çuvalcı ve İl Sağlık Müdürümüz Dr. Hakan Usta tarafından imzalanan protokol ile birlikte her iki hastanenin güçlerini birleştirmesi ve de Sağlık Bakanlığımızın onayı ile bu eğitim yapılabilir hale getirildi. İlimiz, bölgemiz ve ülkemizde Sertifikalı Yenidoğan Yoğun Bakım Hemşire ihtiyacı olan özel, kamu ve fakülte hastanelerimize hemşire yetiştirilmesi planlanan ve bundan sonraki süreçte de tekrarlanacak olan bu eğitimin hayırlı olmasını diliyoruz.

• Yenidoğan Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı