İl İçi ve İl Dışı Hava Ambulans Nakilleri 17-23 Haziran 2019
25 Haziran 2019

İl Sağlık Müdürlüğümüz bünyesinde hizmet vermekte olan Helikopter Ambulans 17.06.2019-23.06.2019 tarihleri arasında il içi ve il dışı 6 (altı) vakanın naklini gerçekleştirmiş olup, 5 saat 54 dakika uçuş yapmıştır.

İleri tetkik ve tedavilerinin yapılması amacıyla Vakfıkebir, Çaykara, Düzköy Devlet Hastanelerinden alınan 5 (beş ) ayrı hastanın; Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi, Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ahi Evren Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Fatih Devlet hastanelerine nakil işlemleri başarıyla gerçekleştirilmiştir.

Ayrıca; Gürcistan’da yaralanan bir vatandaşımızın; Artvin ili Hopa ilçesinden helikopter ambulansla alınarak ileri tetkik ve tedavisinin yapılması amacıyla Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesine nakil işlemi başarıyla tamamlanmıştır.