Hizmet Sunumu Değerlendirme ve İl Koordinasyon İzleme ve Değerlendirme Sistemi Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi
25 Temmuz 2019

Müdürlüğümüz bünyesinde bulunan sağlık tesisleri ile 2019 yılı ilk 6 aylık döneme ait hizmet sunumu değerlendirme ve Bakanlığımızca uygulamaya konulan İl Koordinasyon İzleme ve Değerlendirme Sistemi ile ilgili detaylar hakkında bilgilendirme toplantısı yapılmıştır.

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Hakan USTA başkanlığında 24.07.2019 tarihinde gerçekleşen toplantıya, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Kemal SÜLEYMAN, Sağlık, Acil Sağlık İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Yavuz ÇAKIROĞLU, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Köksal HAMZAOĞLU, Personel Destek Hizmetleri Başkanı Dr. Erdem ŞEN, Müdürlüğümüz başkan yardımcıları,  bağlı sağlık tesisleri başhekim ve müdürleri, ilçe sağlık müdürleri, toplum sağlığı merkez başkanları ve il ambulans servisi başhekimi katılmıştır.

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Hakan USTA’nın açılış konuşmasıyla başlayan toplantı, Kamu Hastaneleri Başkanlığı uzmanları tarafından yapılan hizmet değerlendirme ve mali gerçekleşme sunumları akabinde  Sağlık, Acil Sağlık İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Yavuz ÇAKIROĞLU tarafından yapılan İl Koordinasyon İzleme ve Değerlendirme Sistemi bilgilendirmesinin ardından soru cevap kısmıyla tamamlanmıştır.

Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü

• DSC_0002.JPG