Okul Sağlığının Korunması ve Geliştirilmesi İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı
03 Ekim 2019

2019-2020 Eğitim ve Öğretim yılında Okul Sağlığının Korunması ve Geliştirilmesi, Beyaz Bayrak ve Beslenme Dostu Okul İşbirliği Protokolü, Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı resmi ve özel eğitim kurumlarının bünyesinde yer alan kantin, yemekhane, kafeterya, büfe, çay ocağı gibi yerlerin denetimleri konusunda yaşanan sorunlar ve ilgili protokoller doğrultusunda yapılması gerekenler konusunda; İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte İl Sağlık Müdürlüğünün koordinasyonunda 01.10.2019 tarihinde İl Sağlık Müdürlüğü Toplantı Salonunda toplantı yapılmıştır.

Toplantıya İl Sağlık Müdürlüğünden Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Köksal HAMZAOĞLU, Başkan Yrd. Uzm. Dr. Esin SAYIN, Çevre ve Çalışan Sağlığı Birim Sorumlusu Şube Müdürü Adem REİS, Sağlığın Korunması ve Kanser Birim Sorumlusu Dr. Gülşah Aşık AYDIN (Uzman), Tarım ve Orman Müdürlüğünden Gıda Kontrol Şube Müdürü Cemil PEHLİVAN, Milli Eğitim Müdürlüğünden İl İSG Koordinatörü Orhan KARAPINAR, Okul Sağlığı Sorumlusu Gülbahar DEMİRBAŞ ve ilgili Kurumların personelleri katılmışlardır.

Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü

  • 71274653_834622400267185_2369045488788832256_o.jpg