Vakfıkebir Devlet Hastanesi Çalışanlarına Eğitim Verildi.
04 Ekim 2019

Trabzon Bölge Eğitim Merkezi İl Ambulans Servisi Başhekimliği 112 Eğitim Birimi tarafından 1-3 Ekim 2019 tarihleri arasında Vakfıkebir Devlet Hastanesinde görevli sağlık çalışanlarına yönelik “Erişkin, Çocuk ve Bebeklerde Temel Yaşam Desteği, Yabancı Cisme Bağlı Havayolu Tıkanıklıkları, Havayolu ve Arrest Yönetimi konularında eğitim verilmiştir. Eğitim teorik ve maketler üzerinde uygulamalı olarak, 70 sağlık çalışanına verilmiştir. Eğitime eğitimci olarak; İl Ambulans Servisi Başhekimliği Eğitim Biriminde görev yapan AABT Ayşe DİLEKOĞLU, AABT Sonay BAL SEZEN, Ortahisar 6 Nolu ASH İstasyonunda görev yapan ATT Mustafa BİLGİN ve Çarşıbaşı 1 Nolu ASH İstasyonunda görev yapan AABT Yusuf Ziya MESOHORLİ eğitimci olarak katılmışlardır.

Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü

• DSC_0122.JPG