Tasarruf ve Gelir Artırıcı Programlar Kapanış Programı

Güncelleme Tarihi: 18/10/2019

Bakanlığımız Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen Tasarruf ve Gelir Artırıcı Programlar konulu Trabzon ve çevre illerine dönük eğitim ve değerlendirme toplantısı 17-18 Ekim tarihlerinde ilimizde gerçekleştirilmiştir.

Sağlık Bakanlığı, kamu kaynaklarını daha verimli kullanmak, maliyetleri ve harcamaları azaltmak için önemli bir toplantı gerçekleştirdi. Sağlık hizmetlerinin tümünü kapsayan tedbirler TGAP kültürü ile Trabzon'da bölge illere anlatıldı.

Bakanlık Tasarruf Takip Ofisi 6’ıncı bilgilendirme toplantısını Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü koordinesinde; Rize, Ordu, Giresun, Trabzon, Gümüşhane, Bayburt, Erzurum, Artvin, Ardahan, Kars İllerinin katılımı ile KTÜ Osman Turan Kongre Merkezinde düzenledi. Bakanlık’ta kurulan tasarruf ofisinin kamu bütçesindeki harcamaları finansal ve sosyoekonomik açıdan analiz ederek israfın önlenmesi konusunda çalışmalar yürüteceği açıklandı.

Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan USTA ve Kamu Hastaneleri Genel Müdür Yardımcısı Selim BENER in açılış konuşmaları ile başlayan toplantı, ilgili daire başkanları ve Bakanlığımız TGAP ofisi görevlilerince yapılan bilgilendirme sunumlarının ve  Trabzon, Rize, Artvin, Ordu, Giresun, Gümüşhane, Bayburt, Erzurum, Kars ve Ardahan TGAP İl sorumlularınca 2019 yılı ilk 9 aylık döneme ait faaliyet sunumları devam eden toplantı soru cevap bölümü ile tamamlanmıştır.

• 1 (1).jpeg
  • 1 (2).jpeg