TRABZON HASTA VE ÇALIŞAN GÜVENLİĞİ SEMPOZYUMU

Güncelleme Tarihi: 25/10/2019

Müdürlüğümüze bağlı Fatih Devlet Hastanesi, Cerrahi ve Sterilizasyon Hemşireleri Derneği, Enfeksiyon Kontrol Hemşireleri Derneği ve Müdürlüğümüzce, 25 Ekim 2019 tarihinde, Zorlu Grand Hotel'de "Trabzon Hasta ve Çalışan Güvenliği" Sempozyumu gerçekleştirilmiştir. Sempozyuma Vali Yardımcımız Sayın Ayhan DURMUŞ, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Hakan USTA, Başkanlarımız Uzm. Dr. Kemal SÜLEYMAN, Dr. Erdem ŞEN, Başkan Yardımcılarımız, Hastane Yöneticilerimiz, İlimiz ve çevre illerimizdeki hastanelerde görevli sağlık personelimiz katılmışlardır.
Hastanelerde enfeksiyonun önlenmesi teması ile planlanan sempozyuma İlimiz ve il dışından eğitimciler; Cerrahi ve Sterilizasyon Hemşireleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hemş. Muhdedir CANER, Enfeksiyon Kontrol Hemşireleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hemş. Mahperi KAVAK,  Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesinden Hemş. Halise CANKILIÇ Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesinden Hemş. Serpil AKDOĞAN, AİBÜ İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesinden Uzm. Hemş. Neslihan KAYA, Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Hukuk ve Mevzuat Dairesi Başkanlığından Avukat Halil AY, Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalından Doç. Dr. Ali GÜNER ve Uzm. Dr. Aydın AKTAŞ Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalından Uzm. Dr. Hanife Nur KARAKOÇ, Karadeniz Teknik Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden Dr. Öğr. Üyesi Efe Can SİVRİKAYA, Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tıp Fakültesinden Dr. Öğr. Üyesi Uğur KOSTAKOĞLU, Yavuz Selim Kemik Hastalıkları Hastanesinden Uzm. Dr. Şükrü ERENSOY,  Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. İsmail ULUSAL, Başhekim Yardımcısı Dr. Yüksel YENİ, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hemş. Gökçen YAVUZ ve Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Dr. Recep ÖKSÜZ sempozyumda sunumları ve moderatörlükleri ile katkı sağlamışlardır.
Düzenleme komitesine, eğitimcilerimiz ve katılımcılarımıza teşekkür ederiz.

• 1.jpeg
  • 2.jpeg